Kuntoluokka A

Käytetyt kannettavat tietokoneet, jotka kuuluvat A-luokkaan, ovat lähes uudenveroisessa kunnossa. Nämä koneet eivät käytännössä sisällä käytön jälkiä tai vikoja. Niiden näyttö, näppäimistö ja muut osat ovat erittäin hyvässä kunnossa, ja ne toimivat tehokkaasti. A-luokan käytetyissä kannettavissa tietokoneissa on yleensä erittäin hyvä akunkestävyys, ja niiden akut ovat usein lähellä uuden vastaavan kestävyyttä.

Tutustu A-luokan valikoimaan

Kuntoluokka B

Käytetyt kannettavat tietokoneet, jotka kuuluvat B-luokkaan, ovat yleensä hyvässä kunnossa, mutta niissä voi olla joitakin käytön jälkiä, kuten naarmuja, pientä kulumista tai kuluneita kulmia. Nämä koneet toimivat yleensä edelleen tehokkaasti, mutta niiden akut eivät ehkä kestä yhtä kauan kuin A-luokan koneiden akut. B-luokan käytetyissä kannettavissa tietokoneissa ei yleensä ole suuria vikoja, ja ne voivat olla erinomainen valinta niille, jotka haluavat säästää hieman rahaa ilman, että heidän täytyy luopua laadusta.

Tutustu B-luokan valikoimaan

Kuntoluokka C

Käytetyt kannettavat tietokoneet, jotka kuuluvat C-luokkaan, ovat yleensä kohtuullisessa kunnossa, mutta niissä voi olla merkittäviä käytön jälkiä, kuten suurempia naarmuja, isompia kulutusjälkiä tai muita vaurioita. Nämä koneet voivat toimia tehokkaasti, mutta niiden akut saattavat kestää vähemmän kuin A- tai B-luokan koneiden akut. C-luokan käytetyissä kannettavissa tietokoneissa saattaa olla pieniä teknisiä vikoja tai heikkouksia, mutta ne ovat edelleen toimivia ja voivat olla hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista käytettyä kannettavaa tietokonetta.

Tutustu C-luokan valikoimaan

On tärkeää huomata, että käytettyjen kannettavien tietokoneiden kunto vaihtelee yksittäisestä koneesta riippuen, joten tietyn koneen tarkkaa kuntoa ei voida yleistää vain sen luokan perusteella.