Asiakkaiden toiveesta aloitimme Tietsikka.fi-nettikaupan kesällä 2020 tarjoamaan hyväkuntoisia, huoltamiamme laitteita asiakkaillemme, jotka haluavat laadukkaan tuotteen edullisesti ja ekologisesti.

Käytetty yritysläppäri on huomattavasti edullisempi kuin vastaava kone uutena – ja vastaavia ominaisuuksia voi olla vaikea löytää kotikäyttöön myydyistä koneista. Yritysläppäreissä ja -näytöissä on esimerkiksi usein parempi resoluutio, heijastamaton näyttö, enemmän muistia ja suorituskykyä, paremmat ja monipuolisemmat liittymät sekä kestävämmät osat verrattuna kotikäyttöön markkinoiduissa laitteissa. Yrityslaite maksaa uutena usein tuhansia euroja laadukkaamman valmistuksen vuoksi, mutta käytettynä saat kovaan käyttöön suunnitellun koneen erittäin edullisesti.

Käytetty laite on myös todellinen ekoteko. Esimerkiksi Eetti ry, joka keskittyy selvittämään tuotantoketjujen epäkohtia ja vastuullista kuluttamista, kannustaa ensisijaisesti pidentämään laitteiden käyttöikää. Kaikkien laitteiden valmistaminen tuottaa päästöjä ja käyttää arvokkaita resursseja. Tuore tutkimus arvioi, että EU:ssa läppäreiden käyttöiän pidentäminen edes yhdellä vuodella vähentäisi 1,6 miljoonaa tonnia hiilidioksidipäästöjä, mikä vastaa lähes miljoonan auton vuosipäästöjä. Läppäreiden eliniän pidentäminen kolmella vuodella vastaavasti tarkoittaisi 3,7 MtCO2, tai viidellä vuodella 5 MtCO2 päästövähennyksiä. Lyhyesti sanottuna: enemmän käyttövuosia, vähemmän tavaraa ja parempi tulevaisuus meille kaikille.

+ Edullisuus

+ Ekologisuus

+ Paremmat ominaisuudet (Heijastamaton näytön pinnoita, näppäimistön ergonomia…)

+ 12 kk takuu laitteelle ja 3 kk akulle

+ Mallikohtaiset tyyppiviat yleensä korjattu aikaisemman käytön aikana

+Varaosien laaja saatavuus

–  Saranat ja akku saattavat kulua nopeammin

– Käytön jäljet (huomioitu kuntoluokituksessa ja hinnassa)

Kyllä on. Osana jokaiselle koneelle tehtävää huoltoa koneen kovalevy tyhjennetään tietoturvallisesti ja asennetaan uudelleen tarvittavat ohjelmat.

Tarjoamme 12 kk takuun kaikille käytetyille laitteille ja 3 kk takuun akulle. Tietsikka.fi-nettikaupan takana on Kajaanin ATK-huollon tiimi, jolla on rautainen ammattitaito jo vuodesta 1990. Kajaanin ATK-huolto on korkeimman AAA-luottoluokituksen yritys, joten voit hankkia käytetyn laitteen huoletta kauttamme. Kajaanin ATK-huolto on ensisijaisesti huolto- ja ylläpitoliiketoimintaa, sekä virallinen Lenovo ja HP takuuhuoltokumppani, joten ATK-huolto on paras paikka käytetyn tietokoneen ostajalle. Kaikki laitteet on tarkastettu ja testattu huoltotiimimme toimesta . Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen tarjoamme sinulle 14 vuorokauden palautusmahdollisuuden veloituksetta. Lisäturvana tarjoamme jopa 12 kuukauden takuun ostamillesi tuotteille takuuehtojemme mukaisesti.

Yrityskoneiden varaosia, kuten akkuja, on tyypillisesti hyvin saatavilla ja ne ovat edullisia ja nopeita vaihtaa.  Uuden akun hinnat alkavat noin 50 eurosta – eli käytetyn yritysläppärin akun vaihtaa huomattavasti edullisemmin verrattuna vastaavaan yksityiskäyttöön suunniteltuun koneeseen.